Immerse yourself

Verbazingwekkend Realisme met Hoofdtelefoon

dolby atmos dts x wireless theater system

Concept

Om thuis naar 3D-surroundgeluid te luisteren, zijn meestal 12 luidsprekers nodig. Met EXOFIELD-technologie kunt u genieten van een realistisch 3D-geluidsveld met slechts één hoofdtelefoon.

Geniet thuis meer met het EXOFIELD Theater-systeem

EXOFIELD-technologie biedt een verbazingwekkende ervaring met slechts één hoofdtelefoon. Geniet van uw favoriete muziek, films of sport momenten, ongeacht het tijdstip van de dag of de grootte van de kamer.

Door simpelweg de hoofdtelefoon op te zetten, kunt u optimaal genieten van meerkanaals geluidsbronnen (7.1.4ch), waaronder Dolby Atmos® en DTS: X®, die worden gebruikt in de nieuwste audio en video content. De tijd thuis wordt nog spannender wanneer u de meeslepende en krachtige audio ervaart die EXOFIELD Theater biedt, zelfs na middernacht!

EXOFIELD-technologie

Met ‘normale’ hoofdtelefoons bevind het geluidsveld zich in uw hoofd, ook wel "In-head Localization" genoemd. De unieke EXOFIELD-technologie van JVC is voorzien van "Out-of-Head Localization Sound Field Processing" die het geluidsveld buiten uw hoofd plaatst, met als resultaat een natuurlijk, driedimensionaal geluidsveld alsof u naar normale luidsprekers of een live concert luistert.

Met alleen een EXOFIELD-hoofdtelefoon kunt u nu genieten van meerkanaals geluidsbronnen (7.1.4ch) met de nieuwste audioformaten, waaronder Dolby Atmos® en DTS: X®.
Bovendien kunt u uw favoriete 2-kanaals of 5.1-kanaals materiaal up-mixen naar 7.1.4-kanaals voor een ruimtelijker geluid.

Maatwerk

Iedereen hoort geluiden anders, afhankelijk van de vorm en grootte van hun oren en hoofd.

  • Geluiden worden door de oorschelp via de gehoorgang naar het trommelvlies geleid.

  • De vorm van elke oorschelp is anders, dus het geluid bereikt het trommelvlies anders.

  • Persoonlijke kenmerken zijn van invloed op alle directe en gereflecteerde geluiden.

Hoe werkt het

Meet en analyseert individuele kenmerken van het oor met een speciale app.

Creëert een geoptimaliseerd
persoonlijk profiel.

Biedt een optimaal geluidsbeeld voor elke gebruiker.

EXOFIELD Theater Systeem

Gedetailleerde Informatie over de EXOFIELD TECHNOLOGY

Interviews tijdens de CES 2020

Shops/Places

Buy Online/In-store


In-store Only